O nama

Povjerenje naših klijenata daje nam motivaciju i inspiraciju.

Tko Smo Mi

Naša osnovna djelatnost obuhvaća projektiranje, uređenje i održavanje rezidencijalnih, javnih, poslovnih i privatnih vrtova i parkova. Nudimo kompletnu uslugu: od projektiranja krajobraznog uređenja do izvedbe i kasnijeg održavanja izvedenih vrtova. Cilj nam je da svaki projekt bude funkcionalan, inovativan i kreativan. 

A motivacija i inspiracija koju dobivamo radeći sa vama taj cilj i ostvaruje. Slušajući naše klijente, zajedno nalazimo rješenje koje će zadovoljiti njihove želje i potrebe i poboljšati kvalitetu života. Kompleksnost izvedbe dodatan nam je poticaj i motivacija, a poštivanje
krajobrazne struke glavna vodilja.

Compaywall potpis

Profesionalnost

Svakako jedna od važnih stvari u našim životima današnjeg doba je zdravlje i dobar osjećaj u prostoru u kojem živimo i koji nas okružuje zasigurno je naša okolina, zelenilo i krajolik.

Namjera nam je pružiti što cjelovitiju uslugu uređenja eksterijera, od projektiranja do uređenja i održavanja. Gradimo naše znanje i iskustvo radom, učenjem i istraživanjem dugi niz godina.

Svaki dobro uređen vrt daje poseban osjećaj pripadnosti prirodi i biljkama bez kojih nema života. Zato svakom projektu pristupamo profesionalno i posao obavljamo kavlitetno.